ERBJUDER

3D TRÄNING ALLMÄNT


3D Träning bygger på hur kroppen reagerar på de olika krafterna gravitation, underlagskraft, massa och moment. Eftersom dessa krafter bestämmer hur vår anatomi ser ut så vill 3D träning förbättra motståndskraften och samarbetet dem emellan – att skapa en balans i kroppen med både rörlighet och styrka. Det ger oss bättre förutsättningar att undvika skador och röra oss fritt i både vår vardag och träning.

IDROTTSPECIFIK TRÄNING


Vi på MTC arbetar med idrottsspecifik träning, vilket innebär att träningen består av övningar där spelarna får möjlighet att förbättra sitt rörelsemönster. Övningarna är anpassade till idrotten, gruppen och individen.

MAMMAMAGE TRÄNING


MammaMage är ett sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten. Allt är bättre än inget och att börja med djup kontroll för att sedan belasta kroppen mer är ett utmärkt sätt att komma igång med träningen.

PERSONLIG TRÄNING


Personlig träning passar för alla olika individer. Alla övningar kan göras på sitt egna specifika sätt. Från elitnivå till motionärer. Allt är individanpassat för att du ska utveckla din träning.

KOSTRÅDGIVNING


Skräddarsydd kostråd utifrån dina förutsättningar,behov och önskemål.

MASSAGE


Svensk klassisk massage vilket innebär att vi arbetar med massage och töjningar för att lindra besvär som uppstår pga muskelspänningar. Vi arbetar utifrån ett friskvårdande syfte där vi motverkar spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle.

3D Massagebehandling
Kan bestå av massage,behandlingar av triggerpunkter och fascia/bindväv samt flossing och aktivering av olika muskler.

KONTAKTA OSS

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss så fort vi kan.