FÖRETAGET

FRÅN EN IDE TILL VERKLIGHET

Företaget startades juni 2016. Innan vi startade företaget arbetade Albana som lärare och Armend var i USA för fotboll och studier. När Armend bestämde sig för att komma tillbaka efter 4 år dök det upp många frågor kring hans framtid. Armend tog tag i alla dessa frågor genom att hitta en utbildning inom det han brann för , nämligen träning och hälsa och med på tåget fick han även med Albana.

Att starta eget var för oss ett givet steg då vi vill att vår kreativitet ska vara utan några som helst begränsningar. Vår erfarenhet inom träning,hälsa och pedagogik samt kommunikation har gett oss en kunskapsbank där vi kan vara med och påverka så många människor som möjligt oavsett bakgrund.

Vår ambition är att “make a movement” ,dvs skapa positiv energi och sprida den vidare till våra medmänniskor som i sin tur kan fortsätta att “make a movement”.

Under det senaste året har vi utökat vårt samarbete med föreningar i närområdet och knutit nya kontakter inom hälsobranschen. Den största utvecklingen har skett på personlig nivå både för Armend och Albana där vi övat på att leva som vi lär.


KONTAKTA OSS

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss så fort vi kan.

 

När man kommer uppför trapporna till MTC möts man alltid med värme från Albana och Armend. Och det är verkligen inte svårt att känna sig välkommen!

De besitter även stor kunskap kring nytänk i träningen där hela kroppen, alla muskler och rörelser får arbeta utifrån hur vi rör på oss till jobbet, vardagen, idrotten eller vid skador. Själv så hade jag problem med upprepade stukningar och fick tillsammans med en sjukgymnast och de på MTC göra upp en plan för hur jag skulle rehabilitera foten och kunna återgå till fotbollen.

Tack vare det så är jag idag mycket bättre och starkare i foten. Men också mer redo mentalt eftersom jag inte behöver vara lika orolig över att stuka den om och om igen. De är även jätteduktiga på att forma träningen efter ditt behov och man kan gå hem och känna att man har blivit väl omhändertagen. Tack för att ni finns.
Ana-Maria Estay 35 år