KOSTRÅDGIVNING

KOSTRÅDGIVNING

Skräddarsydd coaching utifrån dina förutsättningar,behov och önskemål.

Introduktionssamtal (30 minuter)
Vi introducerar vårt arbetssätt med online coaching och du berättar om ditt primära behov.

Enstaka konsultation (50 minuter)
Vi går igenom hur din livssituation,dina nuvarande kostvanor ser ut och tittar på vilka förändringar du vill göra för att förbättra din mentala och/eller fysiska hälsa. Du får tips och råd om sundare vanor utifrån dina förutsättningar,behov och önskemål.

Kostanalys (50 minuter)
Vill du blir mer medveten om vad du äter och hur balansen mellan olika näringsämnen ser ut? Under en veckas tid dokumenterar du i en kostdagbok allt du äter och dricker utifrån en färdig mall. Därefter gör din coach en analys med hjälp av ett kostregistreringsprogram. I våra möten går vi igenom kostdagboken där vi kan se; ditt kaloriintag, fördelningen mellan fett, protein och kolhydrater samt ditt vitamin- och mineralintag. Utifrån dina förutsättningar,behov och önskemål får du tips och råd om vad du skulle kunna förändra för att må bättre.

Kom igång-paket (3 x 50 min)
Möte 1 Vi går igenom dina nuvarande kostvanor och tittar på vad det är du vill förändra. Vi skissar tillsammans fram en konkret bild av dina mål och förväntningar. Efter vårt möte registrerar du i en kostdagbok allt du äter och dricker under en veckas tid utifrån en färdig mall.

Möte 2 Vi går igenom resultatet av kostanalysen och du får tips och idéer på vad du skulle kunna förändra för att öka ditt välmående.

Möte 3 Vi tittar på hur det har gått, vilka eventuella motstånd som dykt upp och hur du kan hantera dessa. Vi gör också en planering framåt när det gäller dina kostvanor.

Uppföljningssamtal (30 min)
Samtal med uppföljning för dig som genomgått kom igång-paketet och känner att du vill ha fortsatt stöd och vägledning.

KONTAKTA OSS

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss så fort vi kan.