PERSONAL

ALBANA MAKOLLI

VD / Konsult inom träning och hälsa

073 782 24 48


Utifrån min analytiska förmåga kommer jag tillsammans med dig skräddarsy ett upplägg som motiverar och inspirerar dig utifrån dina förutsättningar och behov.

Min tidigare erfarenhet inom träning, hälsa och pedagogik har gett mig en bredare bild av begreppet hälsa. Hälsa är individuellt och med den vetskapen ser jag till att vi anpassar upplägget utifrån dina förutsättningar, behov och mål så att det passar dina vardagsrutiner.

Jag erbjuder ett upplägg inom hälsa till alla oavsett bakgrund och mål. Vi ska tillsammans ta oss igenom denna resa oavsett med- och motgångar. Välkommen. Nu kör vi!

Utbildningar/Meriter
MammaMage
Certifierad MammaMage tränare

3D-Funktion
3D-Modul 1:3D funktion tankeprocess - fot & knä

Certifierad Kost- & Träningskonsult
Lic. Teoretisk Grundutbildning
Lic. Träningsinstruktör
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoinformatör

Legitimerad lärare i idrott och hälsa
Diplomerad Massör

Hälsa - Terapi för kropp och själ

ARMEND MAKOLLI

VD / Konsult inom träning och hälsa

072 368 48 01


Med en teamorienterad bakgrund och framförhållning inom elitidrott sedan tidig ålder är jag väl medveten om den personliga utvecklingen när det kommer till att bearbeta ens utmaningar och styrkor inom träning och hälsa. Jag vill att vi ska skapa en teamkänsla tillsammans.

Min kunskap inom hälsa och livsstil är något jag vill dela med mig. Du kan se mig som din mentor och vägvisare där vi tillsammans når framgång genom att vi skapar möjligheter till förändring.

Alla är välkomna att komma till mig för att tillsammans skapa korta och långsiktiga mål för att nå din vision med träning, hälsa och välmående. Träning och hälsa är en livsstil och kan vi tillsammans skapa den livsstilen du önskar i kombination med din vilja och mitt mentorskap inom träningslära.

Utbildningar/Meriter
Certifierad Kost- & Träningskonsult
Lic. Teoretisk Grundutbildning
Lic. Träningsinstruktör
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoinformatör

3D-Funktion
3D Fotboll
3D-Modul 2: Höft

Utbildningar
Kandidatexamen (USA)
Visuell Communication & Design
Master inom business administration

Svenska Fotbollförbundet Tränarutbildning
Ledarutbildning Steg 1
Var den bästa DU

LIRIRDON MAKOLLI

Affärsutvecklare

072 368 48 01


Med en bakgrund som elitfotbollsutövare har jag förstått att kontinuitet och livsrelation inom träning och hälsa är något som skall prioriteras högt oavsett stora eller små mål i livet. Med en säljutbildning i bagaget vill jag skapa en långvarig relation med idrottsföreningar för att vi tillsammans ska uppnå uppsatta mål.

Utbildningar/Meriter
Elitfotbollspelare
Sälj&Marknadshögskolan
Examinerad säljare
Investera i din hälsa och dig själv

MICHELLE LACOPIE

Konsult inom träning och hälsa

072 992 22 80


Jag är en glad, energisk tjej som ser livet positivt, älskar utmaningar och att testa på nya saker! Jag är mamma till två, en pojke född -14 och en flicka född -16.

Min träningsbakgrund sträcker sig från tre års ålder och jag har prövat allt från ridning och dans till handboll som jag fastnade för vid tolv års ålder och spelat division 1, allsvenskan och kvalat till elitserien. Så jag är väl insatt i vad som krävs för att nå långt inom kost och träning.Tack vare två tuffa graviditeter och ännu tuffare förlossningar har jag verkligen fått lära mig vad ”träna inifrån och ut” betyder.

Utifrån analyser och dina mål vill jag tillsammans med dig individanpassa träningen så att den tar dig dit du vill på ett roligt och inspirerande sätt. Av egen erfarenhet vet jag vikten av tydliga mål som skapar bra motivationsfaktorer. Jag finns där för att påminna dig om dessa för att du ska hålla motivationen uppe hela vägen.

Mina styrkor som personlig tränare är min analytiska förmåga av kroppshållning för att kunna göra en bedömning av vad just DU behöver. Jag är en riktigt tekniknörd när det gäller HUR övningen skall genomföras för att ge bästa möjliga effekt och jag har ett brinnande intresse för att få dela med mig av mina kunskaper inom kost, träning och hälsa.

Nu kör vi!

Utbildningar/Meriter
Certifierad Kost- & Träningskonsult
Lic. Teoretisk Grundutbildning
Lic. Träningsinstruktör
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoinformatör


Idrottsprogrammet på gymnasiet
Psykologi A
Idrottspsykologi
Idrottsskador samt Idrottsmedicin
Träningslära
Kommunikation

Du måste inte kunna för att börja, men du måste börja för att kunna