PERSONAL

ALBANA MAKOLLI

VD / Konsult inom träning och hälsa

073 782 24 48


Utifrån min analytiska förmåga kommer jag tillsammans med dig skräddarsy ett upplägg som motiverar och inspirerar dig utifrån dina förutsättningar och behov.

Min tidigare erfarenhet inom träning, hälsa och pedagogik har gett mig en bredare bild av begreppet hälsa. Hälsa är individuellt och med den vetskapen ser jag till att vi anpassar upplägget utifrån dina förutsättningar, behov och mål så att det passar dina vardagsrutiner.

Jag erbjuder ett upplägg inom hälsa till alla oavsett bakgrund och mål. Vi ska tillsammans ta oss igenom denna resa oavsett med- och motgångar. Välkommen. Nu kör vi!

Utbildningar/Meriter
MammaMage
Certifierad MammaMage tränare

3D-Funktion
3D-Modul 1:3D funktion tankeprocess - fot & knä

Certifierad Kost- & Träningskonsult
Lic. Teoretisk Grundutbildning
Lic. Träningsinstruktör
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoinformatör

Legitimerad lärare i idrott och hälsa
Diplomerad Massör

Hälsa - Terapi för kropp och själ

ARMEND MAKOLLI

VD / Konsult inom träning och hälsa

072 368 48 01


Med en teamorienterad bakgrund och framförhållning inom elitidrott sedan tidig ålder är jag väl medveten om den personliga utvecklingen när det kommer till att bearbeta ens utmaningar och styrkor inom träning och hälsa. Jag vill att vi ska skapa en teamkänsla tillsammans.

Min kunskap inom hälsa och livsstil är något jag vill dela med mig. Du kan se mig som din mentor och vägvisare där vi tillsammans når framgång genom att vi skapar möjligheter till förändring.

Alla är välkomna att komma till mig för att tillsammans skapa korta och långsiktiga mål för att nå din vision med träning, hälsa och välmående. Träning och hälsa är en livsstil och kan vi tillsammans skapa den livsstilen du önskar i kombination med din vilja och mitt mentorskap inom träningslära.

Utbildningar/Meriter
Certifierad Kost- & Träningskonsult
Lic. Teoretisk Grundutbildning
Lic. Träningsinstruktör
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Lic. Hälsoinformatör

3D-Funktion
3D Fotboll
3D-Modul 2: Höft

Utbildningar
Kandidatexamen (USA)
Visuell Communication & Design
Master inom business administration

Svenska Fotbollförbundet Tränarutbildning
Ledarutbildning Steg 1
Var den bästa DU

ERIC OETTERLI

Konsult inom träning och hälsa

0706338315


Eftersom jag tränar en del fotboll vet jag hur mycket det krävs för att nå sina mål både fysiskt och mentalt. Med den bakgrunden kan jag bidra med att sätta upp en plan för hur du ska lyckas nå dina mål med hjälp av motivationen.

När jag inte tränar andra eller tränar själv så går jag i Tibble gymnasium (ekonomi) med en så kallad NIU-fotbollsutbildning som gör att jag får träna fotboll på skoltid. Innan gymnasiet gick jag i Solskiftesskolan här i Åkersberga.

Hösten 2017 utbildade jag mig till personlig tränare hos Intensive PT. Sedan dess har jag jobbat på stundtals på MTC men också jobbat som personlig tränare på Stockholm norr fysio & gym och jobbat lite på fotbollsläger för mindre barn. Jag har fått ganska mycket av mina erfarenheter från min egna träning, både från fotbollen och annan träning.

Oavsett förmågor är alla välkomna och jag tränar alla med glädje. Att inspirera andra till att vilja röra på sig är en stor del i varför jag valt att vara tränare och jag vill få fram den glädjen hos andra människor eftersom jag vet hur mycket det betyder för mig.Utbildningar/Meriter
Lic. Personlig tränare
Extra utbildad inom funktionell träning
Gymnasie år 2 Ekonomi Tibble och NIU
Grundskola Solskiftesskolan
IFK Österåker - spelare herrlaget

I never lose either I win or I learn.

Niklas Guennoun

Konsult inom träning och hälsa

0735959809


Genom min goda didaktiska förmåga så vill jag inspirera dig, stärka din träningsmotivation och stärka din disciplinära förmåga. För att behålla motivation till att fortsätta träna, erfordras glädje för att göra träningen rolig. Träningen ska upplevas som givande för dig och att din hälsa mår bra av din träning och kosthållning.

Kunskap är lika med makt, ökade kunskaper inom träning och kost ger dig bättre förutsättningar för att du ska lyckas nå dina målsättningar inom hälsan. Jag har mycket god erfarenhet av att arbeta med människor och hjälpa dem att nå sina målsättningar.

Utbildningar/Meriter
Dipl. ryggmassör 2014
Lic. Personlig tränare 2015
Ledarskap & organisation inom Sports management 2016
Dömande och tekniskt seminarium inom The International Federation of Bodybuilding and Fitness 2017
Ämneslärarprogrammet HT 2018/2019

Erfarenheter
F d medel- och långdistanslöpare
F d insatssoldat, Arlanda Insatskompani
Gruppträningsinstruktör- Korpen Sollentuna 2015.
KRAV MAGA, VT 2019

Specialiteter
Personlig träning på alla nivåer
Gruppträning inom rörlighet, styrka och kondition samt koordination
Militär träning
Ryggmassage
Fitnesstester
Träning-och kost för tävlande atleter inom Bodybuilding & Fitness
Ledarskap inom idrottsföreningar

Kunskap är lika med makt

LIRIRDON MAKOLLI

Affärsutvecklare

072 368 48 01


Med en bakgrund som elitfotbollsutövare har jag förstått att kontinuitet och livsrelation inom träning och hälsa är något som skall prioriteras högt oavsett stora eller små mål i livet. Med en säljutbildning i bagaget vill jag skapa en långvarig relation med idrottsföreningar för att vi tillsammans ska uppnå uppsatta mål.

Utbildningar/Meriter
Elitfotbollspelare
Sälj&Marknadshögskolan
Examinerad säljare
Investera i din hälsa och dig själv